Kom i form med Taekwondo

Tre Ukers Gratis Introkurs

Introduksjonskurset er starten for alle som vil drive med Taekwondo – enten de vil drive med mosjonsidrett, toppidrett eller bare ha det moro med trening.

Hos oss trener voksne og ungdom sammen, noe vi har hatt stor glede av i mange år. Mange foreldre trener sammen med barna sine og gjennom årene har vi faktisk hatt mange som har begynt i godt voksen alder og som har gradert til sort belte sammen med sine barn!

Nye medlemmer i klubben trener sammen med gulbeltene, som har vært hos oss det siste halve året. Vi har satt aldersgrensen for intro-kurset til 10 år (eller 5. trinn). For de aller minste har vi egen barnetrening, som også er veldig populær!

Vi ønsker velkommen til trening der vi fokuserer på motorikk, fysikk, styrke og kondisjon. Ved siden av den fysiske treningen lærer du litt om tradisjonelle kampsportverdier, og du vil etterhvert også lære selvforsvar.

Høyt kvalifiserte trenere som blir utdannet via NIF og Norges Kampsportforbund’s trenerstige sørger for interessant og variert trening. Hos oss er alle medlemmer forsikret via medlemskontingenten til forbundet.

PRAKTISK INFORMASJON

Hvor og når?

Pr Januar 2022 er begge barnepartiene helt fulle, men det er mulig å sette seg på venteliste. Bruk innmeldingsskjemaet for å gjøre det. For alle over 10 år er det ledige plasser på ungdom/voksen partiet.  Har du barn under 10 år kan du lese mer om dette under linken; trening for barn!

Det er ikke mulig å bare møte opp på trening uten å registrere seg først, så reserver  plass ved å fylle inn innmeldingsskjema. Når dette er gjort kommer det en invitasjon til Spond og invitasjon til trening.

Oppdatert 1.2.2022

Hva koster det?

Introkurs er gratis og varer i tre uker!
Etter intro-kurset gjelder våre veiledende priser.