Nesodden Taekwondoklubb har helt siden 1999 hatt utøvere på forskjellige landslag, og har det også fortsatt. 30 Norgesmestere har klubben fostret innen både frikamp og mønster, som er de to konkurransegrenene i Taekwondo. Øverst på listen av gode resultater står Janike Lai’s bronsemedalje fra U21-EM i 2013, samt bronsemedalje fra Universitets-VM og Julia Fieler’s bronsemedalje fra junior VM (U-18) i 2004. I 2014 tok Martin Maurtvedt H.M. Kongens pokal i Norgesmesterskapet. Klubbens hovedinstruktør, Kjetil Rygh, har tidligere også vært med i landslagets trenerteam innen frikamp.

Det er likevel slik at man ikke trenger å konkurrere med andre for å drive Taekwondo. Fordi vi bruker beltegrader vil alle konkurrere med seg selv om å nå nye grader gjennom treningen og dette er motivasjonen for de aller fleste.

I Nesodden Taekwondo Klubb er vi stolte av vår historie, vårt gode treningstilbud og de gode resultatene vi har hatt gjennom mange år. Velkommen til et morsomt og inspirerende treningsmiljø!

Nesodden Taekwondo klubb ble stiftet i 1982 av Bjørn Tangenes og Leslie Bjørkelund som en av de første rene Taekwondo Klubbene i Norge. Klubben er medlem i Norges Kampsport Forbund (NKF) som igjen er et særforbund under Norges Idrettsforbund (NIF).

Vi har rundt 100 medlemmer i alle aldersgrupper fra 6 år og oppover. Vi trener tre kvelder i uken i Tangenåsen Gymsal.

I Nesodden Taekwondo Klubb kan vi tilby trening for forskjellige ambisjonsnivåer. Enten du ønsker mosjonstrening eller høy intensitet finnes det et tilbud hos oss. Vi har også to grupper med barnetrening som er inndelt etter alder og er svært populære.

Nesodden Taekwondo Klubb

PRØVE TAEKWONDO?

Vi starter nybegynnerkurs ved skolestart hver høst, men vi tar også inn løpende gjennom året.
Ønsker du å begynne med Taekwondo?

Instagram

[instagram-feed]
Follow us